Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furturi de bani și carduri din buzunare și genți

perchezitii-in-ploiesti-la-persoane-banuite-de-furturi-de-bani-si-carduri-din-buzunare-si-genti

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada noiembrie 2020 – prezent, persoanele bănuite ar fi comis furturi din buzunare/genți/poșete, pe raza municipiului Ploiești. Aceștia sustrageau sume de bani și carduri bancare pe care le foloseau ulterior pentru a efectua operațiuni de retragere numerar.

Marți dimineață, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. 6 mandate de aducere au fost puse în executare.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 6000 de lei.

De la locațiile vizate au fost ridicate mai multe bunuri ce par a proveni din activitatea infracțională, precum telefoane mobile și obiecte de vestimentație.

6 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova pentru audieri.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

sursa IPJ Prahova

Articolul Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de furturi de bani și carduri din buzunare și genți apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns