Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

O farmacistă din Sinaia, înșelată prin metoda ”bancnota de 500 de lei”. Cum acționau escrocii

o-farmacista-din-sinaia,-inselata-prin-metoda-”bancnota-de-500-de-lei”.-cum-actionau-escrocii

Trei bărbați au fost reținuți de polițiștii din Sinaia pentru înșelăciune prin metoda ,,bancnota de 500 de lei”.

Comunicatul IJP Prahova:

În după-amiaza zilei de 28 ianuarie a.c., polițiștii din Sinaia au fost sesizați cu privire la comiterea unei fapte de înșelăciune asupra angajatei unei farmacii.

Din verificările efectuate s-a stabilit că, în incinta unității, s-a prezentat un bărbat care a intenționat să achiziționeze un produs, pe care a vrut să îl achite cu o bancnotă de 500 de lei.

După ce a primit restul, acesta a spus că nu mai dorește să cumpere nimic și a solicitat restituirea bancnotei de 500 lei, moment în care, profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras suma de 300 de lei din restul primit.

În urma activităților investigative, polițiștii au reușit în scurt timp de la sesizare să identifice și să depisteze trei bărbați, bănuiți de comiterea faptei, iar din cercetări, a reieșit că aceștia, folosind același mod de operare, au încercat să-i inducă în eroare și pe angajații unui supermarket din Sinaia.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați în instanță cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Articolul O farmacistă din Sinaia, înșelată prin metoda ”bancnota de 500 de lei”. Cum acționau escrocii apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns