Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu: Educaţia va avea o linie dedicată pentru vaccinarea împotriva COVID-19

ministrul-educatiei,-sorin-cimpeanu:-educatia-va-avea-o-linie-dedicata-pentru-vaccinarea-impotriva-covid-19

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că personalul din sistemul de educaţie va avea o linie dedicată pentru vaccinarea împotriva COVID-19.
„Ştiu foarte sigur din discuţiile repetate pe care le-am avut cu colonelul Valeriu Gheorghiţă că a încercat din răsputeri prioritizarea de sistem. Se amână cu 10 zile momentul în care educaţia va avea o prioritate de sistem, adică o linie dedicată. Şi se amână din motive obiective, factorul limitativ fiind acela al numărului de doze de vaccin disponibile. Facem ce se poate în condiţiile date”, a declarat, la B1TV, ministrul Educaţiei, potrivit Agerpres.
Sorin Cîmpeanu a subliniat că factorul determinant pentru decizia de a deschide şcolile cu prezenţă fizică este evoluţia ratei de infectare.
El a explicat că disponibilitatea de vaccinare şi gradul de vaccinare sunt factori importanţi, dar nu determinanţi.
Ministrul a mai spus că circa 110.600 angajaţi din învăţământ s-au programat pentru vaccinare, dintre care 18.600 s-au vaccinat deja.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns