Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Egipteanul care a incendiat o casă de schimb valutar din Ploieşti rămâne în arest preventiv

egipteanul-care-a-incendiat-o-casa-de-schimb-valutar-din-ploiesti-ramane-in-arest-preventiv

F. T.

Magistraţii de la Tribunalul Prahova au respins joi, 7 ianuarie, solicitarea formulată de către egipteanul Ayyad Raafat M.E. de a fi cercetat în stare de libertate, hotărârea fiind definitivă.
Inculpatul, în vârstă de 42 de ani, este acuzat de către procurori că în data de 22 decembrie 2020 a incendiat o casă de schimb valutar din Ploieşti.
După cum aminteam la vremea respectivă, acesta a intrat în incinta respectivei unităţi, solicitând bani celor două angajate. Nemulţumit că a fost refuzat, inculpatul a stropit cu lichid inflamabil uşa și pereții incintei, aprinzând-l apoi cu o brichetă.
A fost prins de către polițiști și arestat preventiv de către magistrații de la Judecătoria Ploiești în ziua de luni, 4 ianuarie a. c., fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și distrugere. În motivarea hotărârii Tribunalului Prahova se menționează: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul AYYAD RAAFAT M. E., cu domiciliul pe teritoriul României (…), în prezent aflat în Arestul I.J.P. Prahova, împotriva încheierii nr. 1 din Camera de consiliu pronunţată de Judecătoria Ploieşti. (…) Obligă inculpatul la 100 lei cheltuieli judiciare avansate de stat. Onorariul apărătorului din oficiu în cuantum de 313 lei se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei. (…) „.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns