Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Decizie definitivă în cazul milionarului câmpinean, care și-a înjunghiat o subalternă. Mihai Tufan a fost condamnat cu executare de Curtea de Apel, la o pedeapsă de 3 ani si 6 luni pentru tentativă de omor

decizie-definitiva-in-cazul-milionarului-campinean,-care-si-a-injunghiat-o-subalterna.-mihai-tufan-a-fost-condamnat-cu-executare-de-curtea-de-apel,-la-o-pedeapsa-de-3-ani-si-6-luni-pentru-tentativa-de-omor

Cazul a stârnit o serie de reacții, atât atunci când fapta a fost comisă, cât și în cazul deciziei cu suspendare din prima instanță. Milionarul câmpinean și-a aflat acum sentința definitivă.

Milionarul câmpinean Mihai Tufan fusese condamnat la 2 ani și 2 luni de închisoare , în prima instanță, pentru tentativă de omor, o pedeapsă minimă în raport cu gravitatea faptei sale. Judecătoarea și-a motivat decizia prin faptul că inculpatul era stresat de criza covid.

Agresiunea s-a produs în mașina milionarului, pe DN 1, pe 9 aprilie 2020. Conform polițiștilor, ”în autoturismul în cauză au fost găsite două persoane, bărbat și femeie, ambele prezentând leziuni produse cu un obiect tăietor. Din primele date s-a conturat ipoteza că bărbatul și femeia au avut un conflict, care a degenerat. (Știrea inițială AICI)

La fața locului cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Persoanele au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În baza probatoriului administrat a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 47 de ani a lovit femeia, de mai multe ori, cu un cuțit, după care s-a autoagresat.”

Citește cine este Mihai Tufan AICI.

Prima instanță s-a pronunțat pe 20 octombrie 2020, iar decizia a fost de condamnare cu suspendare, pedeapsa fiind de 2 ani, 2 luni și 20 de zile.

Dosarul a ajuns la Curtea de Apel București, care a decis majorarea pedepsei din prima instanță, la 3 ani și 6 luni cu executare, de acestă dată sentința fiind definitivă.

Articolul Decizie definitivă în cazul milionarului câmpinean, care și-a înjunghiat o subalternă. Mihai Tufan a fost condamnat cu executare de Curtea de Apel, la o pedeapsă de 3 ani si 6 luni pentru tentativă de omor apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns