Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Cum se desfăşoară campania de vaccinare anti-COVID-19 în Prahova

cum-se-desfasoara-campania-de-vaccinare-anti-covid-19-in-prahova

Campania de vaccinare anti-COVID-19 este în plină desfăşurare în Prahova.

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 12 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 4335 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 3630 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 705 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar.

De la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate două reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech (una în data de 07.01.2020 și una în data de 08.01.2020).

Vaccinarea, măsură de prevenție în pandemia

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).
De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Post-ul Cum se desfăşoară campania de vaccinare anti-COVID-19 în Prahova apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns