Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Conflict între un antrenor și doi clienți la sala de fitness Dac Fit Ploiești. A fost folosit un pistol airsoft fără încărcător

conflict-intre-un-antrenor-si-doi-clienti-la-sala-de-fitness-dac-fit-ploiesti.-a-fost-folosit-un-pistol-airsoft-fara-incarcator

Polițiștii au fost sesizați, luni, cu privire la izbucnirea un conflict între un antrenor și doi clienți, la o sală de fitness din comuna Blejoi. Se pare că, la un moment dat, una dintre persoanele implicate, pentru a se apăra, ar fi folosit un pistol airsoft fără încărcător.

Incidentul ar fi avut loc, potrivit unor surse, la sala de fitness Dac Fit Ploiești, situată pe raza localității Blejoi.

Potrivit primelor date, trei persoane ar fi avut un conflict verbal și fizic, unul dintre aceștia folosind, pentru a se apăra, un pistol tip airsoft fără încărcător, ulterior la sala respectivă deplasându-se și rude ale celor doi agresori.

Potrivit IJP Prahova, la acest moment, persoanele implicate în conflict sunt in custodia poliției.

„Nicio persoană nu a suferit vătămări, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și administrarea probatorului”, a precizat IJP Prahova.

Foto cu caracter informativ

Articolul Conflict între un antrenor și doi clienți la sala de fitness Dac Fit Ploiești. A fost folosit un pistol airsoft fără încărcător apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns