Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Avertizare METEO de ger, ninsori și viscol

avertizare-meteo-de-ger,-ninsori-si-viscol
Agenția Națională de Meteorologie a emis marți o nouă avertizare meteo.Astfel, în zona Munteniei, în cursul nopții de marți spre miercuri precum și în dimineața zilei de miercuri, pe arii restrânse va mai fi ger, valorile termice fiind în jurul a – 10 grade.

Agenția Națională de Meteorologie a emis marți o nouă informarea meteo de ger și anunță că temperaturile vor fi, în continuare, scăzute, în majoritatea regiunilor, în timp ce în alte zone vor fi condiții pentru ploaie, lapoviță și ninsori, fiind favorizată, așadar, apariția poleiului.

ANM, în intervalul 19 ianuarie, ora 11:00 – 20 ianuarie, ora 12:00, în intervalul menționat, în regiunile intracarpatice temporar va ninge, în general moderat cantitativ în Maramureș, precum și în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, unde se va depune strat nou de zăpadă.

În vestul ţării, începând din noaptea de marți spre miercuri (19/20 ianuarie), treptat precipitaţiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ploaie şi pe arii restrânse se va depune polei.

Vântul va prezenta intensificări la munte, cu viteze, în general, de 50…70 km/h, iar pe crestele înalte, 80…90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi şi în nord-vestul teritoriului, temporar cu viteze de 40…50 km/h.

În după-amiaza zilei de marți (19 ianuarie), vremea se va menține deosebit de rece cu temperaturi maxime preponderent negative, iar în cursul nopții de marți spre miercuri (19/20 ianuarie) precum și în dimineața zilei de miercuri (20 ianuarie), pe arii restrânse va mai fi ger (valori termice în jurul a – 10 grade) în Moldova, în estul Transilvaniei și în Muntenia.

Post-ul Avertizare METEO de ger, ninsori și viscol apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns