Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Primăria Păuleşti s-a pregătit pentru campania de imunizare anti Covid-19.

primaria-paulesti-s-a-pregatit-pentru-campania-de-imunizare-anti-covid-19.

Campania de imunizare anti Covid-19 este pe cale să înceapă în Păuleşti!

Centrul de vaccinare a fost organizat la Sala Multifuncţională de la Cocoşeşti şi urmează să fie autorizat de DSP Prahova.

Campania de vaccinare în Prahova

Conform informațiilor furnizate de către Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 14 ianuarie 2021, în județul Prahova au ajuns 4425 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2. Dintre acestea, 4206 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 219 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar.

De la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate patru reacții de tip alergic apărute în urma administrării serului Pfizer/BioNtech.

Vaccinarea este o măsură complexă de prevenție în pandemia de coronavirus, alături de celelalte obligații ce ne revin: respectarea regulilor şi a măsurilor igienico-sanitare (purtarea măştii, spălatul pe mâini şi distanţarea fizică).
De asemenea, toate informațiile despre campania de imunizare împotriva COVID-19 pot fi găsite pe site-ul: https://vaccinare-covid.gov.ro/

Vezi şi https://republikanews.ro/rata-de-infectare-cu-covid-19-in-paulesti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Post-ul Primăria Păuleşti s-a pregătit pentru campania de imunizare anti Covid-19. apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns