Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Preşedintele României a anunţat cine merge la şcoală din 8 februarie. Scenariul hibrid dispare

presedintele-romaniei-a-anuntat-cine-merge-la-scoala-din-8-februarie.-scenariul-hibrid-dispare

Preşedintele României a anunţat cine merge la şcoală din 8 februarie. Scenariul hibrid dispare

”Se revine, practic, la sistemul descentralizat care ține cont de evoluția pandemiei din fiecare localitate. În acest fel, în semestrul II, în localitățile care se încadrează în așa-numitul scenariu verde, cu relativ puține cazuri, toate școlile se redeschid fizic, copiii merg la școală.

În localitățile care se încadrează în scenariul galben, adică sunt ceva mai multe cazuri de infectare, lucrurile se schimbă în sensul că merg în continuare la școală, mai exact la grădiniță și la școală, copiii de grădiniță, copiii din ciclul primar, clasele I-IV, și copiii din clasele terminale – VIII, XII. În cazul în care localitatea intră în scenariul roșu, continuă pentru un timp să meargă la școală și la grădiniță copiii de grădiniță și de ciclu primar, dar ceilalți nu mai merg la școală.

Deci, repet: scenariul verde – toți merg la școală. Scenariul galben – grădinițele, clasele I-IV, VIII și XII merg la școală, celelalte clase stau în on-line. Scenariul roșu, când se depășește numărul de 3, la început rămân acasă copiii din clasele V-VIII și liceele, dar continuă să meargă grădinițele și clasele primare. Atunci când se ajunge cu rata de infectare peste 6, localitatea se carantinează și toată lumea stă acasă, școlile se închid, se merge în on-line”, a spus Preşedintel României Klaus Iohannis citat de Antena 3.

Situaţia în învăţământul superior

“Având în vedere că fiecare universitate are specificul ei, decizia va fi luată la nivelul fiecărei universități, având în vedere autonomia universitară, însă, evident, dumnealor sunt liberi să se alinieze la scenariul după care funcționează și preuniversitarul”, a explicat președintele.

Vezi şi https://republikanews.ro/imobilele-folosite-de-un-barbat…/

Vezi şi https://republikanews.ro/campania-de-imunizare-paulesti/

Vezi şi https://republikanews.ro/salariul-de-baza-minim-marit/?fbclid=IwAR0mpTZgFq1zC9BZmwTWQypbMxaJv54nSGy0dsjhaNn8WjfryPN3No1zNbo

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Post-ul Preşedintele României a anunţat cine merge la şcoală din 8 februarie. Scenariul hibrid dispare apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns