Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti-Covid

presedintele-klaus-iohannis-s-a-vaccinat-anti-covid

 

În această dimineaţă, preşedintele Klaus Iohannis s-a vaccinat anti- COVID,  la Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. După vaccinare, șeful statului a declarat că este vorba de o „procedură simplă”, nedureroasă și a recomandat tuturor românilor să se vaccineze, potrivit Hotnews.„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie. Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!”, a declarat șeful statului, la ieșirea din spitalul „Dr. Carol Davila”.

Marţi, şeful statului a anunţat că se va vaccina public pentru a marca începutul celei de a doua etape a campaniei de imunizare.”Nu am dorit nici eu, nici premierul, ca să zic aşa, în ghilimele, să ne băgăm în faţă. Ar fi fost, probabil, mesajul greşit, dar vineri începe a doua etapă de vaccinare în care este prevăzută vaccinarea, de exemplu, a personalului de învăţământ, a persoanelor de peste 65 de ani şi a persoanelor cu comorbidităţi, cu boli cronice, dar şi a personalului numit esenţial, de exemplu Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe. Şi pentru a marca debutul campaniei de vaccinare din etapa a doua, eu mă voi vaccina public vineri”, preciza Iohannis.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns