Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

La nivel mondial s-au administrat peste 40 de milioane de doze de vaccinuri contra Covid-19

la-nivel-mondial-s-au-administrat-peste-40-de-milioane-de-doze-de-vaccinuri-contra-covid-19

Numărul dozelor de vaccin contra Covid-19 administrate în țările lumii a trecut de 40 de milioane, potrivit centralizării de pe platforma Our World in Data.
Bilanțul este aproape sigur mai mare, în condițiile în care statisticile furnizate de unele națiuni sunt vechi de câteva zile, printre exemplele de acest fel fiind Rusia și China, care nu au mai centralizat situația de pe 13 ianuarie, potrivit Agerpres. Potrivit statisticilor disponibile, cele mai multe inoculări s-au făcut în Statele Unite – 12,3 milioane, China – 10 milioane, Marea Britanie – 4,3 milioane, Israel – 2,4 milioane și Emiratele Arabe Unite – 1,9 milioane.
Din punct de vedere al numărului de doze administrate la suta de locuitori, Israelul rămâne lider detașat cu 28 de doze/100 locuitori, urmat de Emirate – 19, Bahrein – 8,3, Marea Britanie – 6,3 și SUA – 3,7.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns