Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ieri, în Prahova au fost suspendate examenele pentru obţinerea permiselor auto

ieri,-in-prahova-au-fost-suspendate-examenele-pentru-obtinerea-permiselor-auto

Susţinerea probelor teoretice şi practice – amânate

F.T.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCÎV) Prahova, candidaţii programaţi ieri pentru susţinerea probei practice vor susţine examen la sfârşitul lunii ianuarie, respectiv în data de 30. 01. 2021. De asemenea, susţinerea probei teoretice a fost suspendată, urmând a fi reluată după o ulterioară reprogramare online.
Iată şi explicaţia oferită de către DRPCÎV, postată pe site-ul Instituției Prefectului Prahova: „Din cauza unor probleme tehnice apărute la nivel central, astăzi (n.n. ieri), 25.01.2021, Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Instituției Prefectului Prahova, anunță că proba practică pentru obținerea permisului de conducere este suspendată. Candidații vor fi repogramați, automat, în ziua de 30.01.2021. Activitatea la sala de examen în vederea susținerii probei teoretice este de asemenea suspendată, iar candidații se vor reprograma online, începând cu data de 26.01.2021. Cetățenii care au fost programați în vederea depunerii dosarelor de înmatriculare se vor putea prezenta începând cu data de 26.01.2021, fără programare online, iar cei care au fost programați în vederea obținerii autorizațiilor de circulație provizorie se vor reprograma online începând cu data de 26.01.2021”.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns