Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Două persoane raportate cu reacţii post-vaccinare, în Prahova

doua-persoane-raportate-cu-reactii-post-vaccinare,-in-prahova

Conform informațiilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Prahova, până la data de 08 ianuarie 2021, dintre cele 2750 de doze de vaccin anti SARS-CoV-2 care au ajuns în județ, 2621 au fost consumate (ora raportării – 13.30), alte 129 fiind în curs de administrare personalului medico-sanitar.

Alte 625 de doze, solicitate de către centrele de vaccinare, vor ajunge în Prahova și vor fi distribuite de către DSP, pe parcursul zilei de sâmbătă, 09 ianuarie, în teritoriu.

În ultimele 24 de ore a fost raportată o nouă reacție adversă, apărută în urma imunizării cu serul produs de BioNTech/Pfizer. Este vorba despre un cadru medical, vaccinat la un centru din Ploiești, care a prezentat cefalee, înțepături la nivelul feței, tahicardie, frison. Persoana în cauză era sub supraveghere medicală post-vaccinare, iar, în prezent, este în stare bună, nefiind necesară internarea.

În total, în județul nostru, de la debutul vaccinării (31 decembrie 2020) și până în prezent au fost raportate două reacții de tip alergic apărute în urma administrării vaccinului împotriva noului coronavirus.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Post-ul Două persoane raportate cu reacţii post-vaccinare, în Prahova apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns