Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Dăruiește-ți un nou început la AFI Ploiești

daruieste-ti-un-nou-inceput-la-afi-ploiesti

Sărbătorile s-au terminat, dar nu și cadourile!

Timp de șapte săptămâni, în perioada 11 ianuarie – 28 februarie, AFI Ploiești își răsplătește clienții cu premii în valoare totală de peste 10.000 lei.

Astfel, săptămânal, aceștia au șansa de a câștiga un AFI Gift Card în valoare de 1000 lei sau un AFI Gift Card în valoare de 500 lei. Înscrierile pentru tragerea la sorți săptămânală se pot face cu bonurile de cumpărături în valoare de minimum 150 lei, exclusiv pe www.afi-ploiesti.ro, unde poate fi consultat și regulamentul campaniei.

Și nu uitați de promoțiile din magazine! AFI Ploiești întâmpină noul an cu reduceri semnificative de până la 70% la piese vestimentare în tendințe pentru întreaga familie, bijuterii, produse de beauty, articole de home & deco, jucării.

Energia unui nou început se va reflecta și pe canalele de social media ale centrului comercial: noi concursuri și rubrici dedicate, idei de ținute sau articole must-have la prețuri foarte bune, toate pentru a inspira buna dispoziție și optimismul unui nou început.

În luna februarie simpaticii Renata Bota & Christian Balasz revin cu noi surprize pentru ziua îndrăgostiților.

Pentru că sănătatea clienților și a angajaților este cea mai importantă, AFI Ploiești continuă să pună accent pe regulile interne de prevenție și igienă și urmărește cu strictețe respectarea măsurilor de siguranță.

Pentru shopping responsabil, purtați mască de protecție, folosiți dezinfectantul aflat la îndemână la intrarea în mall, dar și în fiecare magazin și păstrați distanța fizică de cel puțin 2 metri.

#AFIInSiguranta pentru un nou început depinde de noi!

Sursa: comunicat AFI Ploiesti (P)

Post-ul Dăruiește-ți un nou început la AFI Ploiești apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns