Top sfaturi de la constructori pentru izolația termică a podului

Poate nu te-ai gândit la acest lucru până acum, însă izolația podului ori a mansardei este o investiție excelentă pentru casa ta și pentru familia ta.

O astfel de lucrare nu numai că ajută la crearea unor temperaturi interioare consistente, ci și ajuta în mod considerabil la reducerea facturilor lunare de energie. Experții în instalarea izolației în mansarde vă pot ajuta să determinați care este cel mai bun tip de izolație pentru nevoile unice ale casei tale și să o instaleze rapid și eficient. Cere chiar acum o oferta de pret și mai multe detalii despre izolatia naturala cu celuloza, aici.

Așadar, astăzi vrem să împărtășim câteva sfaturi de la experții în instalarea de izolație la mansardă.

Sfatul nr. 1: De obicei, nu trebuie să îndepărtați izolația veche înainte de a adăuga o izolație nouă la mansardă. Noua izolație poate fi adăugată pur și simplu deasupra materialului existent. Cu toate acestea, dacă aveți probleme cu umezeala sau mucegai, veți dori să vă îndepărtați vechea izolație din respectivele zone pentru a preveni problemele viitoare.

Sfatul nr. 2: Un audit energetic vă poate ajuta să determinați unde pierdeți căldura și care sunt cele mai bune zone pentru a adăuga izolație. De asemenea, o astfel de analiza va poate ajuta să determinați dacă izolația trebuie îndepărtată înainte de a adăuga o izolație nouă în podul nelocuit sau în mansarda.

Sfatul nr. 3: Utilizarea podului pentru depozitare poate împiedica eficiența izolației – ne referim în etapa de pregatire a izolației. Dacă ai izolat pe cont propriu doar în zona dintre tavan și podeaua podului, probabil că nu ai suficientă izolație. Îndepărtarea articolelor ținute la mansardă și adăugarea izolației în întreaga zonă va ajuta la menținerea temperaturilor uniforme ale camerelor din casa și la reducerea facturilor de energie, pe durata întregului an.

La Case Călduroase vei cunoaste o echipa de constructori cu experiență în izolarea mansardelor, specializați în crearea de case eficiente din punct de vedere energetic și ecologice. De-a lungul a peste 10 ani de activitate am dobândit o prețioasă experiență cu toate tipurile de case și clădiri și înțelegem cum să îmbunătățim cel mai bine eficiența energetică a casei. Începeți azi să îmbunătățiți confortul și climatul interior al casei, pentru bunăstarea întregii familii.

Daca vrei sa te bucuri de sanatatea unui camin prietenos, folosește materialele termoizolante Steico, care nu emit substanțe volatile periculoase pentru sănătatea umană sau pentru mediu.

Materialul pentru izolatii pe care specialistii firmei îl recomanda este celuloza, deoarece aceasta oferă cea mai mare eficiență energetică și confortul termic cel mai ridicat pe toata durata anului.

Găsești aici toate toate beneficiile pe care izolatia cu celuloza le oferă locuinței tale.

Nu mai irosi timpul, investeste in sanatatea casei tale pentru a te bucura și tu de sanatate si stare de bine!

administrator

Related Articles