Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Zeci de persoane, la coadă pentru testul COVID, la un spital din Ploiești. „S-au suprapus pacienții de la două secții”

zeci-de-persoane,-la-coada-pentru-testul-covid,-la-un-spital-din-ploiesti.-„s-au-suprapus-pacientii-de-la-doua-sectii”

Pacienții spitalului au așteptat de la ora 6.00 în curtea unității medicale. Fără această procedură, ei nu pot fi consultați, tratați sau internați, chiar dacă suferă de boli grave. Observatorul prahovean a prezentat imagini cu zeci de persoane în curtea Spitalului Schuller, așteptând să fie testate. ”S-a dispus deja suplimentarea numărului de asistente, astfel încât testarea pacienților să se facă mai rapid”, a explicat spitalul.

Suplimentarea numărului de asistente înseamnă mai mult de una.

”Așteptăm de la 6 dimineața în frig, în curtea spitalului, să ne facă testul Covid, fără de care pacienții nu sunt primiți la consultații sau la tratamente. Vorbim inclusiv de bolnavii de cancer. Abia la 8.30 a venit asistenta și le-a spus oamenilor că este singură, vine de pe secție și că nu face față”, a fost mesajul celui care a furnizat imaginea din curtea Spitalului Schuller.

Contactați de observatorulph.ro, reprezentanții Spitalului Municipal Ploiești au transmis: ”În această dimineață s-au suprapus pacienții de la două secții diferite și din această cauză s-a format coada respectivă. S-a dispus deja suplimentarea numărului de asistente astfel încât testarea pacienților să se facă rapid”.

Din păcate, în containerul special adus în curtea spitalului drept sală de recoltare pentru testul Covid nu puteam ține toți pacienții sosiți în această dimineață și să și respectăm distanțarea socială. De aceea, coada era și în curte.

Conducerea spitalului:

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns