Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Vor intra în carantină prahovenii din zonele ”roșii”? Răspunsul prefectului

vor-intra-in-carantina-prahovenii-din-zonele-”rosii”?-raspunsul-prefectului

Prahovenii care locuiesc în comune sau orașe unde rata de infectare cu coronavirus a depășit 3 cazuri active la mia de locuitori au primit de la ISU un mesaj de tip Ro-Alert.

Această măsură, dispusă de prefectul județului, a fost deja aplicată aseară în nouă localități din Prahova, precum Blejoi, Păulești, Plopu, Mănești, Cocorăștii Misli, Sălciile, Breaza, Surani și Fulga.

Autoritățile au transmis acest mesaj pentru a atenționa populația că în zonele respective masca este obligatorie, inclusiv în aer liber și să respecte măsurile sanitare pentru a preveni răspândirea virusului.

Citește și Crește îngrijorător numărul de infectări? Ai la îndemână o soluție sigură de acces la opinii medicale avizate

Prefectul Ionescu a fost întrebat la Observatorulph.ro LIVE dacă se va impune carantina în cele nouă localități în cazul în care nu va scădea numărul cazurilor de covid după primul set de măsuri?

Citește și Cum poți intra în direct, pe internet, cu medicul Alin Scarlat. Avantajele consultației online

Acesta a declarat: ”Nu ne dorim să ajungem aici, dar nu exclud această posibilitate. Înainte de a lua o astfel de decizie drastică vom epuiza celelalte metode, pentru a nu repeta ce s-a întâmplat la Gornet, unde instanța a respins măsura carantinei”.

Citește și Lista școlilor și grădinițelor din Prahova care intră de astăzi în scenariul roșu

VIDEO: Înregistrarea emisiunii Observatorulph.ro LIVE –  invitat prefectul de Prahova despre scenariul roșu:

Articolul Vor intra în carantină prahovenii din zonele ”roșii”? Răspunsul prefectului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns