Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Visul lui Jurgen Klopp, la un pas de realizare: David Alaba nu vrea să semneze prelungirea cu Bayern Munchen și poate ajunge la Liverpool

visul-lui-jurgen-klopp,-la-un-pas-de-realizare:-david-alaba-nu-vrea-sa-semneze-prelungirea-cu-bayern-munchen-si-poate-ajunge-la-liverpool

Speranțele celor de la Liverpool pentru transferul lui David Alaba au crescut, după ce tratativele austriacului cu Bayern Munchen au intrat în impas.

Jurgen Klopp ar putea să primească fundașul dorit, după ce a treia rundă de negocieri dintre Alaba și Bayern a fost sortită eșecului.

Liverpool a primit vești bune de la Munchen: Bayern și David Alaba nu reușesc să ajungă la un numitor comun

Echipa de pe Anfield a primit un stimulent pentru transferul lui David Alaba în perioada de mercato din ianuarie. Totul se întâmplă după ce tratativele dintre Bayern și fundașul austriac David Alaba, pentru reînnoirea contractului, au eșuat la a treia tentativă de negociere.

Jurgen Klopp are ca prioritate urgentă transferul unui fundaș central, după ce zidul din apărarea „cormoranilor”, Virgil van Dijk, a suferit o accidentare gravă care-l va ține pe tușă foarte mult timp. Și una dintre variantele de avarie, Fabinho, a suferit o accidentare la ultimul meci din Champions League, ceea ce face ca problema defensivă să fie și mai urgentă.

Cu Joe Gomez deja printre titulari și Joel Matip pe lista indisponibililor, Klopp va fi nevoit să sape adânc la echipa de rezerve a lui Liverpool. Conform celor de la Bild, soarele ar putea să fi ieșit pe aleea lui Liverpool, prin oportunitatea de a-l transfera pe Anfield pe fundașul austriac al campioanei Europei.

Christian Falk a postat pe Twitter că a treia rundă de negocieri între Alaba și Bayern a „eșuat”. Fotbalistul de 28 de ani va deveni liber de contract la vară, ceea ce înseamnă că fie se va transfera gratis în iunie sau va putea să semneze un precontract cu o altă echipă de pe 1 ianuarie anul viitor.

Și Liverpool abia așteaptă să profite de această oportunitate, conform celor de la Football Insider, care îl plasează pe jucătorul austriac în topul listei de fotbaliști doriți de Klopp pe Anfield. Liverpool și Bayern au o relație bună de afaceri, după ce Thiago Alcantara a ajuns în lotul „cormoranilor” în această vară.

The post Visul lui Jurgen Klopp, la un pas de realizare: David Alaba nu vrea să semneze prelungirea cu Bayern Munchen și poate ajunge la Liverpool appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns