Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Virgil Guran (PNL) va deveni senator de Prahova, după ce Iulian Dumitrescu a câștigat mandatul de președinte al Consiliului Județean

virgil-guran-(pnl)-va-deveni-senator-de-prahova,-dupa-ce-iulian-dumitrescu-a-castigat-mandatul-de-presedinte-al-consiliului-judetean

Fost deputat de Prahova în mandatul 2012 – 2016, Virgil Guran va deveni senator, după ce Iulian Dumitrescu a câștigat, la alegerile locale, funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

După alegerile locale din 27 septembrie vor avea loc schimbări importante în Parlament. Mai mulți parlamentari sunt nevoiți să renunțe la mandat după ce au câștigat funcții în administrația locală.

La Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu (PNL) a câștigat un mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova, motiv pentru care trebuie să renunțe la funcția deținută la Senat.

Următorul pe listele PNL la alegerile din 2016 este Virgil Guran, actualmente consilier de stat în Guvernul României pentru ordine publică și siguranța cetățeanului, în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Contactat telefonic, Virgil Guran a declarat, în exclusivitate pentru Observatorulph.ro, că își va da demisia din funcția de consilier de stat din Guvernul României, pentru a ocupa funcția de senator pentru cele câteva luni până la alegerile parlamentare.

„Voi opta pentru funcția de senator și, în viitorul apropiat, o să-mi dau demisia din funcția de consilier de stat în Guvernul României. La alegerile parlamentare voi candida tot pentru Senat”, a precizat Virgil Guran.

Articolul Virgil Guran (PNL) va deveni senator de Prahova, după ce Iulian Dumitrescu a câștigat mandatul de președinte al Consiliului Județean apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns