Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Viitorul îi arată lui Dinamo calea dreaptă: „Norocul a ținut cu cei mai buni!” + Dobrosavlevici este convins că echipa lui Cosmin Contra își va reveni

viitorul-ii-arata-lui-dinamo-calea-dreapta:-„norocul-a-tinut-cu-cei-mai-buni!”-+-dobrosavlevici-este-convins-ca-echipa-lui-cosmin-contra-isi-va-reveni

Viitorul câștigă cu Dinamo, 2-1, iar echipa lui Gică Hagi urcă pe locuri de play-off. Virgil Ghiță a declarat după meci că norocul a ținut cu cei mai valoroși. Fostul fundaș al lui Dinamo, Alin Dobrosavlevici este convins că echipa câinilor își va reveni.

Viitorul continuă seria bună din ultima vreme. Echipa lui Ruben de la Barrera câștigă și cu Dinamo și urcă pe loc de play-off. Gazdele pot spune că au avut de partea lor și decizia arbitrului. Istvan Kovacs nu a acordat penalty la hențul lui Ely Fernandes, din startul meciului.

Viitorul îi arată lui Dinamo calea dreaptă: „Norocul a ținut cu cei mai buni!”

„Știam că Dinamo are jucători foarte buni, a demonstrat și astă seară. O echipă grea, dar cred că am fost mai buni și acest lucru ne-a adus victoria.

Nu am început cum ne-am dorit, dar ne-am apărat bine, dar în repriza a doua am dominat.

Știi cum e, norocul ține și cu cine merită, iar noi am meritat victoria în această seară. Avem o echipă bună, un lot bun, oricine ar putea intra. Toți au demonstrat că merită sa joace, sunt jucători de valoare.

Ar însemna extrem de mult să joc al doilea Euro la rând, mai ales că este și anul meu”, a declarat Virgil Ghiță la finalul meciului.

Despre victoria Viitorului a vorbit și Alin Dobrosavlevici. Fundașul a marcat împotriva fostei lui echipe și spune că se simte excelent sub comanda lui Ruben de la Barrera.

„A fost un meci greu, am început greu, dar important e că am luptat până la capăt. Probabil că s-a simțit și că am fost afectați de coroanvirus, dar important e că noi ne-am făcut treaba bine. Îi așteptăm și pe ceilalți să revină.

Dinamo mai are nevoie de puțin timp și vor reveni și rezultatele lor. Mă simt bine, mă bucur că am reușit să înscriu. Încercăm fiecare să ne ferim cât putem, să rămânem sănătoși.

Pauza asta ne prinde bine, o să revină și ceilalți colegi”, a declarat și Alin Dobrosavlevici.

ECHIPELE DE START:

Viitorul: Tordai – Dussaut, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer – Casap, Gaztanaga, Măţan – V. Fernandez, Luckassen, Ely

Rezerve: Stănciulescu, artean, Bodişteanu, Ad. Stoian, Boboc, G. Ganea

Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic, Ehmann, Isma Lopez – J. Gol, P. Anton – Bani, B. Valle, Aleix Garcia – Gueye

Rezerve: Hinojo, R. Grigore, G. Creţu, Măgureanu, V. Borcea, Nemec, Camara, Alex Gonzalez, Ba

The post Viitorul îi arată lui Dinamo calea dreaptă: „Norocul a ținut cu cei mai buni!” + Dobrosavlevici este convins că echipa lui Cosmin Contra își va reveni appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns