Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

VIDEO | Un bărbat periculos care a evadat din Penitenciarul Ploiești, prins de localnici. Individul era căutat de o lună de polițiști

video-|-un-barbat-periculos-care-a-evadat-din-penitenciarul-ploiesti,-prins-de-localnici.-individul-era-cautat-de-o-luna-de-politisti

Un bărbat care a evadat din Penitenciarul Ploiești în urmă cu o lună a fost prins de localnici. Oamenii l-au imobilizat pe individ și au sunat la poliție. În scurt timp, un echipaj a venit la fața locului și l-a încătușat, scrie ziarul local Observatorul Prahovean.

Onorel Lupu a evadat din secția exterioară a Penitenciarului Ploiești pe 18 aprilie, iar vineri seara a fost prins de localnicii din comuna Bălțești. Oamenii  l-au văzut pe deținut în zonă și l-au fugărit pe malul râului, iar la un moment dat, acesta a fost încolțit.

Localnicii s-au năpustit asupra lui și nu l-au lăsat să scape până când la fața locului nu au ajuns polițiștii, potrivit ziarului local, Observatorul Prahovean.

”Mulțumim cetățenilor care au contribuit la prinderea sa, pentru spiritul civic de care au dat dovadă. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Prahova.

Onorel Lupu este cunoscut de aproximativ o lună drept un ”haiduc” al Prahovei, după ce a evadat din Penitenciarul Ploiești, a furat din gospodăriile de pe raza comunei Păcureți, iar agenții au încercat în zadar să-l prindă, deși a lăsat nenumărate mesaje prin locuri prin care a înnoptat.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns