Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

VIDEO | Protest inedit în județul Prahova. Un crescător de animale și-a lăsat vacile în curtea Primăriei

video-|-protest-inedit-in-judetul-prahova.-un-crescator-de-animale-si-a-lasat-vacile-in-curtea-primariei

Un crescător de animale din Slănic, Prahova, reclamă faptul că asociația din care face parte a fost descalificată la licitația organizată pentru închirierea unui islaz. Primăria are o altă variantă, informează site-ul observatorulph.ro.

În semn de protest, crescătorul de animale a intrat, luni, în greva foamei, iar miercuri dimineață și-a dus vacile să pască în curtea Primăriei.

Rizea Cocuța susține că are 11 animale și că nu are unde să-și ducă vacile la islaz, pe motiv că ar fi fost descalificat la licitația organizată în urmă cu doi ani.

“Fac act de donație către primărie. Ea are islazuri, eu nu am. Eu neavând islazuri și Primăria neavând vaci, eu le donez Primăriei. De azi înainte sunt ale Primăriei”, a afirmat bărbatul, în timp ce animalele pășteau în curtea Primăriei.

Primarul orașului Slănic, Remus Moraru, susține că lucrurile stau cu totul altfel.

În 2018, crescătorul de animale ar fi solicitat o adeverință Primăriei Slănic, pentru a participa alături de asociația din care face parte la licitația organizată pentru un alt islaz, iar de la acea dată poate să meargă pe acel teren cu vacile la păscut.

Foto: Captură YouTube

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns