Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

VIDEO: Percheziții în Prahova, într-un dosar de lipsire de libertate și șantaj

video:-perchezitii-in-prahova,-intr-un-dosar-de-lipsire-de-libertate-si-santaj
Polițiștii de la “Investigații Criminale” au efectuat, marți, două percheziții, în localitățile Vălenii de Munte și Teișani. 

Vizată este o persoană suspectată de lipsire de libertate, șantaj și camătă.

Suspectul ar fi acordat bani cu dobândă mai multor persoane, după care ar fi recurs la șantaj pentru recuperarea sumelor. Prejudiciul se ridică la aproximativ 100.000 de euro.

Comunicatul IPJ Prahova:

Astăzi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au efectuat 2 percheziții, în Vălenii de Munte și comuna Teișani, la o persoană bănuită de lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj și camătă. Persoana a fost condusă la sediul poliției,  pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 – noiembrie 2020, persoana bănuită ar fi împrumutat diferite sume de bani unor persoane, după care ar fi recurs la șantaj pentru recuperarea acestora.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la 100.000 de euro.  În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri, ce par a face obiectul activitații infracționale.

La activități au participat și polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova.

Acțiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Post-ul VIDEO: Percheziții în Prahova, într-un dosar de lipsire de libertate și șantaj apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns