Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

VIDEO | Manelistul Costel Biju l-a amenințat cu moartea pe polițistul care l-a amendat că nu purta corespunzător masca. “Te blestem. Mama face farmece”

video-|-manelistul-costel-biju-l-a-amenintat-cu-moartea-pe-politistul-care-l-a-amendat-ca-nu-purta-corespunzator-masca-“te-blestem.-mama-face-farmece”

Prins că nu purta corespunzător masca, într-o benzinărie de lângă Ploiești, și amendat, manelistul Costel Biju a-nceput să-l blesteme și să-l amenințe, voalat, cu moartea pe polițistul care l-a sancționat. Scenele s-au petrecut pe 27 iulie și au fost filmate, iar azi au apărut pe internet – prima oară, pe site-ul mediasud.

Incidentul s-a petrecut după ora 1.00 noaptea, într-o benzinărie din localitatea Păulești, prima de la ieșirea de pe centura orașului în direcția Brașov, și a fost filmat chiar de polițistul care l-a amendat pe lăutar pentru că nu purta masca de protecție corespunzător, ”respectiv fără a acoperi nasul și gura”.

Când a văzut că-i face proces verbal, manelistul s-a dezlănțuit: “te blestem, să moară familia mea de nu te blestem”. Apoi a plusat, “păi, mama e d-aia, cum îi zice, de face farmece” și i-a spus să se pregătească ”în 15 zile”, deoarece “merge la biserică să aprindă o lumânare”.

La final, acesta i-a rupt polițistului procesul verbal în față.

”Ars” cu 1.800 de lei

Amenințările și jignirile aduse agentului i-au adus lui Biju un plus de 800 de lei la amenda de 1.000 de lei deja luată.

”Pentru abaterile constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, și cu 800 de lei, conform articolului 2 din Legea 61/1991, pentru expresii jignitoare adresate colegului nostru”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova pentru ziarul Libertatea.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns