Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

VIDEO: Experimentul unui polițist care a suflat în etiolotest după ce s-a dezinfectat pe mâini cu spirt: ”Rezultatul a fost surprinzător!”

video:-experimentul-unui-politist-care-a-suflat-in-etiolotest-dupa-ce-s-a-dezinfectat-pe-maini-cu-spirt:-”rezultatul-a-fost-surprinzator!”

Polițistul Tavi Perțea, cunoscut pentru postările pe rețelele sociale pe marginea unor subiecte virale, a demonstrat cum etilotestul poate fi ”păcălit” dacă șoferul respectiv s-a dezinfectat pe mâini cu spirt înainte de a sufla în aparat.

Filmarea a fost făcută la scurt timp după ce observatorulph.ro a publicat articolul Un prahovean susține că a rămas fără permis pe DN 1, deși nu a consumat alcool: ”Doar am dat cu spirt în mașină! Am cerut să fac și testul de sânge”

Polițistul Octavian Perțea, din Bihor, a făcut un experiment care demonstrează că acest mit este perfect adevărat!

Postarea polițistului de la Rutieră:

Continuam seria de experimente pe care le-am facut cu noul model de #alcooltest din dotarea politiei rutiere. In acest episod verific un mit des intalnit in ultima perioada, mai ales in contextul pandemiei de coronavirus COVID 19 de la inceputul anului 2020 si anume, daca iese alcool in aerul expirat, dupa ce te-ai #dezinfectat pe maini cu spirt.

Pentru a face testul in aceleasi conditii, am simulat o oprire in trafic de catre politistul rutier, m-am dezinfectat cu spirt pe maini, dar și documentele si apoi am suflat in etilotest. Rezultul care a iesit este surprinzator.

VIDEO

 

Articolul VIDEO: Experimentul unui polițist care a suflat în etiolotest după ce s-a dezinfectat pe mâini cu spirt: ”Rezultatul a fost surprinzător!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns