Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ventilatoare noi la Spitalul Municipal Câmpina, pentru pacienții de la ATI în stare critică

ventilatoare-noi-la-spitalul-municipal-campina,-pentru-pacientii-de-la-ati-in-stare-critica

Două ventilatoare necesare ținerii în viață a pacienților în stare critică de la terapie intensivă au fost aduse la Spitalul Municipal Câmpina. Acestea vor fi puse în funcțiune zilele următoare, după ce personalul va fi instruit pentru a le folosi.

“În urma demersurilor făcute de către conducerea Spitalului Municipal Câmpina, primarul municipiului Câmpina, Instituția Prefectului Prahova, Direcția de Sănătate Publică Prahova, în colaborare cu conducerea Spitalului Județean de Urgență Ploiești, s-a hotărât distribuirea în regim de urgență a două ventilatoare atât de necesare pentru asigurarea asistenței medicale în cazul urgențelor majore de la secția ATI a Spitalului Câmpina.

Acestea vor fi puse în funcțiune zilele următoare, după ce vor fi parcurși toți pașii cu privire la instruirea personalului abilitat.”, a declarat pentru ziarul Incomod Iulian Costache, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Câmpina.

Post-ul Ventilatoare noi la Spitalul Municipal Câmpina, pentru pacienții de la ATI în stare critică apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns