Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Valeriu Iftime anunță vremuri grele pentru Marius Croitoru: „Mi-e frică de retrogradare!”

valeriu-iftime-anunta-vremuri-grele-pentru-marius-croitoru:-„mi-e-frica-de-retrogradare!”

FC Botoșani pierde acasă cu UTA, iar Valeriu Iftime îl arată cu degetul pe Marius Croitoru. Patronul moldovenilor recunoaște că începe să se teme de retrogradare după al patrulea eșec în ultimele cinci etape.

FC Botoșani pierde acasă cu UTA, 2-3, iar Marius Croitoru a izbucnit la finalul meciului. Antrenorul îl pune la zid pe arbitrul Horațiu Feșnic și spune că acesta ar trebui să renunțe la arbitraj.

Vlad Morar a făcut de toate la Botoșani! A marcat de două ori și a pasat decisiv la reușita lui Erico.

Valeriu Iftime anunță vremuri grele pentru Marius Croitoru: „Mi-e frică de retrogradare!”

„A fost un meci frumos, păcat că l-am pierdut. A fost și greșeala aceea de arbitraj, dar și greșelile noastre. Sunt dezamăgit, pentru că sunt niște puncte pierdute.

E greu să mai visezi la play-off în aceste condiții. N-am mai câștigat de foarte mult timp pe teren propriu. O seară tristă, una peste alta. A fost un meci deschis, noi am jucat fotbal atât cât am putut.

Însă lucrurile nu sunt simple. Începe să-mi fie frică și de retrogradare. Echipa are potențial, se poate redresa. Dar când te bați singur de maniera asta…”, a spus Iftime pentru Gsp.

Marius Croitoru, arătat cu degetul!

Marius Croitoru a fost numai nervi în timpul meciului cu UTA. A acuzat arbitrajul și a fost eliminat după golul marcat de Erico.

La finalul meciului, antrenorul a pus tunurile pe Horațiu Feșnic.

Cu toate acestea, Valeriu Iftime îl consideră vinovat pe antrenor pentru serie dezastruoasă din acest început de sezon:

„Croitoru a pierdut pe mâna lui, în primul rând. A jucat fără fundași centrali și cu portarul ăla care nu e în formă deloc.

Are doi stoperi și el joacă acolo cu Țigănașu. Dacă-l aveam pe Șeroni, poate era mai eficient la fazele fixe. A gândit-o bine Balint când l-a introdus pe teren pe Erico, are talie și ne-a pus probleme.

Să ne măsurăm lungul nasului, zic”, a mai spus patronul lui FC Botoșani.

„Nu e atât de groaznică viaţa, dar el (n.r. – Marius Croitoru) e foarte ambiţios aşa şi sper să meargă mai departe. Uneori vorbeşte mult şi rezultatele sunt proaste”, a încheiat Valeriu Iftime la TelekomSport.

Nu ai ce căuta în Liga 1 dacă tu nu vezi patru jucători care sunt în offside. Să-și rupă ecusonul. E prea mult, nu se poate.

Nu ai cum să nu vezi patru jucători. Cât să mai suportăm și noi, suntem antrenori, avem și noi o viață scurtă, lungă, nu știu. De ce trebuie să suport eu pentru greșelile altuia. De ce?

Marius Croitoru, despre Horațiu Feșnic

The post Valeriu Iftime anunță vremuri grele pentru Marius Croitoru: „Mi-e frică de retrogradare!” appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns