USR Prahova a demarat procedura de selecție pentru desemnarea subprefectului

usr-prahova-a-demarat-procedura-de-selectie-pentru-desemnarea-subprefectului

Negocierile în cadrul coaliției guvernamentale, în privința desemnării posturilor de prefect și subprefect, au fost finalizate. Președintele USR Prahova, Mihai Polițeanu, a confirmat faptul că la nivelul organizației județene a demarat o procedură de selecție pentru desemnarea persoanei care va ocupa unul dintre cele două posturi de subprefect.

La nivel național, în cadrul coaliției guvernamentale s-a stabilit că PNL va avea 23 de prefecți și 47 de subprefecți, USR – PLUS va avea 14 prefecți și 28 de subprefecți, iar UDMR va avea 5 prefecți și 10 subprefecți.

Citește și: PNL, USR-PLUS și UDMR și-au împărțit prefecturile: PNL va avea 23 de prefecţi şi 47 de subprefecţi, USR-PLUS va avea 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi, iar UDMR va avea 5 prefecţi şi 10 subprefecţi

Contactat telefonic, președintele USR Prahova, deputatul Mihai Polițeanu, a precizat că a fost demarată o procedură de selecție pentru desemnarea persoanei care va fi nominalizată subprefect.

„Momentan suntem în procedura de selecție”, a precizat Mihai Polițeanu, președintele USR Prahova.

La finele lunii ianuarie, Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care le permite prefecților și subprefecților să fie membri de partid.

Citește și: Guvernul a aprobat ordonanța de urgență care le permite prefecților și subprefecților să fie membri de partid

Articolul USR Prahova a demarat procedura de selecție pentru desemnarea subprefectului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns