Unui antrenor din România i s-a cerut demisia, la Baia Mare, de pe un turn înalt de 351 de metri! Cine este tehnicianul vizat de acest protest inedit și cum s-a terminat aventura | VIDEO

unui-antrenor-din-romania-i-s-a-cerut-demisia,-la-baia-mare,-de-pe-un-turn-inalt-de-351-de-metri!-cine-este-tehnicianul-vizat-de-acest-protest-inedit-si-cum-s-a-terminat-aventura-|-video

Că fotbalul naște pasiuni nebănuite nu mai este o surpriză, dar să ceară cineva demisia unui antrenor, cățărat pe un turn de 351 de metri, asta chiar este o poveste ieșită din comun. S-a întâmplat chiar în România, la Baia Mare. Un bărbat s-a urcat pe a treia cea mai înaltă construcție industrială din Europa și i-a cerut să plece tehnicianului de la Minaur Baia Mare.

„Eroul” poveștii este un bărbat de 30 de ani. Omul s-a supărat ca echipa Minaur Baia Mare a pierdut duelul cu Progresul Șomcuta Mare, asta după ce a fost învinsă și în barajul cu Recea, și i-a cerut antrenorului Dorin Toma să plece. Suporterul furios și-a filmat ascensiunea pe turnul de 351 de metri al Combinatului Phoenix din Baia Mare și i-a transmis primarului Cătălin Cherecheș că trebuie să-l dea afară pe tehnicianul care l-a supărat.

Omul s-a urcat pe turn pe scara exterioară, profitând de faptul că în acest moment combinatul, lăsat în uitare, nu este păzit, susțin cei de la actualmm.ro, care au preluat informația de la jurnalistul VasileDale. Protestatarul spune, în filmare, că a ajuns până la aproape 40 de metri înălțime, dar polițiștii au informat că l-au găsit la aproape 100 de metri.

Protest, la înălțime, din dragoste de fotbal

Bărbatul a filmat ascensiunea în timp ce își transmitea mesajul. Filmulețul a ajuns pe YouTube.

„Chemăm primarul la noi aicea. Să-l dea afară pe Tomiță. Ăsta-i scopul meu, de asta am urcat aici. Să-l dea afară, că numai așa poate să plece de la echipă și să se aducă un alt antrenor.Nu mai vreau să îl văd pe Tomiță. O să îl sun pe primar și o să-l chem aici. Dacă va veni, va veni, dacă nu – atunci o să mă dau jos de pe turn când va veni primarul și îl va da afară pe Tomiță: Dorin Toma de la echipa de fotbal a orașului. Vreau să aducă alt antrenor!”, a spus bărbatul.

Polițiștii au venit în grabă și au adus cu ei și un negociator. Au avut nevoie de câteva zeci de minute ca să-l convingă să coboare. Omul a fost dus apoi la spital și sancționat contravențional.

Azi, 15 noiembrie, în jurul orei 14 30, polițiștii din Baia Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a urcat pe turnul de la fostul Cuprom și amenință că se aruncă dacă nu îi sunt îndeplinite solicitările.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că pe turnul de la fostul combinat Cuprom se află o persoană care s-a urcat la aproximativ 100 metri.Polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat de 30 ani din Baia Mare. În urma negocierilor cu un specialist din cadrul S.A.S. Maramureș, bărbatul a coborât din respectivul turn. Acesta a fost sancționat contravențional, ulterior fiind transportat la spitalul din Sighetu Marmației. Polițiștii continuă cercetările în acest caz”, se arată în comunicatul IPJ Maramureș.

Oamenii legii susțin că bărbatul a avut și un alt motiv care l-a determinat să urce în turn: problemele cu iubita sa. Un lucru este sigur. Antrenorul pe care îl contestă se află pe locul doi în seria a 10-a a ligii a treia, la un punct de liderul din Zalău.

The post Unui antrenor din România i s-a cerut demisia, la Baia Mare, de pe un turn înalt de 351 de metri! Cine este tehnicianul vizat de acest protest inedit și cum s-a terminat aventura | VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns