Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Ungaria, calificare dramatică la Euro 2020! Islanda conducea în minutul 88 și avea bagajele făcute pentru turneul final! VIDEO

ungaria,-calificare-dramatica-la-euro-2020!-islanda-conducea-in-minutul-88-si-avea-bagajele-facute-pentru-turneul-final!-video

Ungaria se califică dramatic la turneul final. Maghiarii au revenit în ultimele minute de joc, după ce au fost conduși până în minutul 88 de Islanda.

Islanda a fost la un pas de o nouă mare performanță, după ce a eliminat naționala României din semifinala barajului pentru Euro 2020.

Nordicii au condus cu 1-0 în Ungaria, după golul lui Gylfi Sigurdsson (Min 11 – VIDEO AICI)

Ungaria, calificare dramatică la Euro 2020! Islanda conducea în minutul 88 și avea bagajele făcute pentru turneul final!

Maghiarii nu au vrut să cedeze și au revenit incredibil pe tabela de marcaj. Mai întâi, a marcat Nego, în minutul 88, ca victoria să vină din piciorul starului in devenire, Szoboszlai (Min92 – VIDEO AICI)

UNGARIA – ISLANDA 2-1

Ungaria: Gulacs – Fiola, Orban, Szalai, Botka, Kalmar, Nagy, Szoboszlai, Helender – Sallai, Szalai
Rezerve: Dibusz, Hegedus, Bese, Hangya, Konyves, Lang, Lovrencsics, Nego, Nikolics, Schafer, Siger, Varga
Antrenor: Cosimo Inguscio

Islanda: Halldorsson- Palsson, R. Sigurdsson, Arnasson, Magnusson – Sigurjonsson, Gunnarsson, G. Sigurdsson, Gudmundsson – Bjarnason, Finnbogason
Rezerve: Kristinsson, Runarsson, Bodvarsson, Eyjolfsson, A. Gudmundsson, Hermannsson, Ingason, Kjartansson, Saevarsson, K.Sightorsson, A. Sigurdsson, Skulason
Antrenor: Erik Hamren

Macedonia de Nord, calificare istorică după victoria cu Georgia

Macedonia de Nord s-a calificat la Campionatul European 2020 după victoria cu Georgia. Naționala lui Goran Pandev va juca la București, alături de Ucraina și Austria.

Dacă fanii de la București nu vor putea urmări la lucru naționala lui Mirel Rădoi, Macedonia nu a ratat șansa unui rezultat istoric.

Macedonia va juca în grupa C, acolo unde le va întâlni pe Olanda, Austria şi Ucraina. Macedonia de Nord va juca două meciuri pe Arena Naţională: cu Austria şi Ucraina.

  • 14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00, pe Arena Națională
  • 22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00, pe Arena Națională
  • 29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00, pe Arena Națională

The post Ungaria, calificare dramatică la Euro 2020! Islanda conducea în minutul 88 și avea bagajele făcute pentru turneul final! VIDEO appeared first on Prosport.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns