Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un șofer prins că fura motorină din rezervor a vrut să le dea mită jandarmilor

un-sofer-prins-ca-fura-motorina-din-rezervor-a-vrut-sa-le-dea-mita-jandarmilor
Șoferul unui TIR a fost prins de jandarmi în timp ce fura motorină din rezervor, în sensul giratoriu din spatele magazinului Leroy Merlin, de la ieșirea din Ploiești spre Brașov. 

Șoferul a vrut să le dea mită 200 de lei, iar discuția a fost înregistrată de jandarmi.

Comunicatul IJJ Prahova: 

În data de 12.11.2020, în jurul orelor 22:10, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova, în timp ce executa misiuni specifice, a depistat pe raza localității Blejoi, în spatele magazinului de bricolaj “Leroy Merlin”, în sensul giratoriu din apropierea strazii Buda, o persoana de sex masculin ce sustragea cu ajutorul unui furtun din cauciuc, din rezervorul unui autotren, produs cu miros și aspect specific de motorină.

La vederea patrulei de jandarmi, persoana în cauză a aruncat furtunul în iarbă, iar canistra din plastic care avea capacitatea de 20 litri, fiind aproape plină, a introdus-o în cutia de scule a remorcii. In timpul stabilirii identitatii persoanei și identificării tuturor mijloacelor materiale de probă, persoana în cauză a scos din portofel două bacnote a cate 100 lei pe care le-a oferit lucratorilor jandarmi pentru ca aceștia să nu ia măsurile legale față de fapta constatată.

Jandarmii, sesizând intenția persoanei de a le oferi o sumă de bani pentru a nu își îndeplini atribuțiile legale, au procedat la inregistrarea audio a acestui fapt. A fost anunțată de îndată Structura D.G.A.Ploiesti, la fata locului prezentandu-se o echipă operativă din cadrul D.G.A. care a întreprins măsurile legale.

În raport cu faptele persoanei depistate, jandarmii au întocmit documentele specifice pentru sesizarea organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și dare de mită, fapte prevăzute și pedepsite de art. 228, respectiv art. 290 Cod penal.

Foto: IJJ Prahova

Post-ul Un șofer prins că fura motorină din rezervor a vrut să le dea mită jandarmilor apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns