Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un secretar de stat, absolvent al unui MBA în Germania, candidează pentru Parlament pe listele PNL Prahova

un-secretar-de-stat,-absolvent-al-unui-mba-in-germania,-candideaza-pentru-parlament-pe-listele-pnl-prahova

Un secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor candidează pentru funcția de deputat pe listele PNL Prahova. Adrian Dupu, în vârstă de 37 de ani, este absolvent al unui MBA la una dintre cele mai prestigioase facultăți de business din Germania, EBS Business School, fiind primul român care a studiat acolo.

Adrian Dupu a lucrat timp de șase ani pentru Guvernul Germaniei, iar după ce a fost numit secretar de stat în Ministerul Transporturilor a rezolvat în mai puțin de două luni problema procurării online a biletelor de transport pentru studenți și elevi, problemă care la acel moment era în discuție de trei ani.

Din punct de vedere politic, Dupu a obținut prima victorie a PNL în Republica Moldova la alegerile europarlamentare, când Traian Băsescu a fost învins pentru prima dată de către PNL.

Totodată, la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis a câștigat în Republica Moldova un scor uriaș, de 97%, în urma campaniei electorale care a fost coordonată peste Prut de Adrian Dupu.

La alegerile pentru Parlamentul României care vor avea loc în decembrie, Adrian Dupu candidează pe poziția cinci pe lista PNL Prahova pentru un loc în Camera Deputaților.

Mai jos puteți vizualiza CV-ul lui Adrian Dupu:

Post-ul Un secretar de stat, absolvent al unui MBA în Germania, candidează pentru Parlament pe listele PNL Prahova apare prima dată în Ziarul INCOMOD.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns