Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un prahovean a fost oprit de jandarmi pentru că nu purta mască. Așa au aflat că nu respectase nici carantina, alegându-se cu dosar penal

un-prahovean-a-fost-oprit-de-jandarmi-pentru-ca-nu-purta-masca.-asa-au-aflat-ca-nu-respectase-nici-carantina,-alegandu-se-cu-dosar-penal

Este cazul unui prahovean din Florești, pe care un echipaj de jandarmi îl oprise, observând că nu purta masca de protecție.

IJJ Prahova: ”În data de 10.11.2020, în jurul orelor 15.20, o patrulă de jandarmi din cadrul I.J.J. Prahova a depistat pe raza localității Floresti o persoană de sex bărbătesc care nu purta mască de protecție.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că aceasta nu respecta nici măsura carantinării la domiciliu.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei, conform Lg. 55/2020, art.65, lit.h pentru încălcarea prevederilor privind portul măștii de protecție în toate spațiile publice închise sau deschise.

De asemenea persoanei i-au fost întocmite acte de sesizare pentru săvârșirea infractiunii de „Zădărnicire a combaterii bolilor” conform art. 352 Cod Penal, alin 1 pentru faptul ca a părăsit locația de carantină înainte de expirarea perioadei dispusa de DSP Prahova, respectiv 21.11.2020.

sursa IJJ Ph

Articolul Un prahovean a fost oprit de jandarmi pentru că nu purta mască. Așa au aflat că nu respectase nici carantina, alegându-se cu dosar penal apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns