Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un pacient externat din spitalul județean Ploiești nu a mai ajuns acasă. Apelul poliției

un-pacient-externat-din-spitalul-judetean-ploiesti-nu-a-mai-ajuns-acasa.-apelul-politiei

Un bărbat din Bucov a fost dat dispărut de fiul său după ce s-a externat din spitalul județean de urgență din Ploiești și nu a mai ajuns acasă.

Comunicatul IJP Prahova

La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție nr.4 Ploiești au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său, numitul Ion Gheorghe, în vârstă de 55 ani, nu a ajuns la domiciliul din comuna Bucov, acesta fiind externat din Spitalul Judeţean Ploieşti în cursul zilei de ieri.

La momentul plecării era îmbrăcat cu pantaloni din stofă de culoare neagră și pulover alb cu dungi negre.

Semnalmente: înalțime 1,66 m, greutate 75 kg, față ovală, păr cărunt tuns scurt și calviție frontală, ochi căprui, fără semnalmente particulare.

Persoanele care pot da relații care să ajute la identificarea bărbatului sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție, sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Articolul Un pacient externat din spitalul județean Ploiești nu a mai ajuns acasă. Apelul poliției apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns