Un nou Avocat al Poporului? Ironic, deputatul PNL Florin Roman susține că ”distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!”

un-nou-avocat-al-poporului?-ironic,-deputatul-pnl-florin-roman-sustine-ca-”distinsa-doamna-renate-weber-se-pregătește-să-plece-acasă!”

După ani scandaloși, în care Renate Weber a susținut acțiuni controversate din poziția de Avocat al Poporului, dând de multe ori senzația că este avocatul politicienilor aflați la putere, se pare că acum noua putere îi pregătește o surpriză.

Deputatul PNL Florin Roman a postat pe pagina sa de facebook un mesaj ironic, care însă dezvăluie intențiile din perioada următoare în privința Avocatului Poporului:

Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate:

Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!

Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți.

Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată “luptătoare” pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece.
V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale.
Mai ales că nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii…„astea au fost doar vorbe răutăcioase”.
V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.
Stimați colegi din coaliție,
Propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?
Eu abia aștept!”
foto fb Florin Roman

Articolul Un nou Avocat al Poporului? Ironic, deputatul PNL Florin Roman susține că ”distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns