Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un director al CJ Prahova a murit, după ce s-a infectat cu noul coronavirus

un-director-al-cj-prahova-a-murit,-dupa-ce-s-a-infectat-cu-noul-coronavirus

Un angajat al Consiliului Judeţean Prahova care era infectat cu noul coronavirus a decedat, iar mai mulţi colegi de-ai acestuia sunt în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi, informează Agerpres.

Preşedintele CJ, Bogdan Toader, a precizat că persoana în cauză, angajat al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene, a fost în concediu, iar în această perioadă s-a întâlnit cu sora sa, care a venit din Spania.

În urma confirmării infectării cu noul coronavirus, mai mulţi angajaţi ai direcţiei cu care bărbatul a luat contact în ultimele două săptămâni au fost trimişi în izolare la domiciliu, urmând să fie testaţi.

“Conducerea Consiliului Judeţean Prahova, prin preşedintele Bogdan Toader, îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a domnului Ioan Dragomir, fost director general al Direcţiei Judeţene de Protecţia Plantelor şi Întreţinere a Drumurilor Judeţene Prahova”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a CJ.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns