Un bărbat care a tâlhărit două femei în Ploiești a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară

un-barbat-care-a-talharit-doua-femei-in-ploiesti-a-fost-prins-in-timp-ce-incerca-sa-fuga-din-tara

Un bărbat bănuit de tălhărie a fost depistat de polițiștii ploieșteni. El a fost reținut pentru 24 de ore.

Comunicatul IJP PRahova:

La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au depistat un bărbat bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de tâlhărie pe raza municipiului Ploiești. Bărbatul a fost depistat de polițiștii ploieșteni la punctul de trecere a frontierei Nădlac.

Din cercetări a rezultat faptul că, la data de 15 septembrie a.c., o femeie de 77 de ani ar fi fost deposedată, prin acte de violență, de sacoșa în care erau mai multe bunuri și de poșetă.

Totodată, bărbatul ar fi deposedat o altă persoană, la data de 25 septembrie a.c., prin acte de violență, de bijuterii din aur și borseta personală, în care se aflau documente și suma de 1.100 de lei.

În urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă prevăzută de art. 233 din Codul Penal.

Articolul Un bărbat care a tâlhărit două femei în Ploiești a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns