Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Un antiviral bazat pe o plantă recomandată de OMS pentru ameliorarea simptomelor covid este produs în Prahova

un-antiviral-bazat-pe-o-planta-recomandata-de-oms-pentru-ameliorarea-simptomelor-covid-este-produs-in-prahova

Extracte din diferite părți ale dudului (Morus – lat.), un copac foarte răspândit în zona noastră, are proprietăți inedite în combaterea virusurilor, spun experți în domeniu.

Conform rezultatelor unor studii publicate pe site-ul Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), ”extractul obținut din frunzele și scoarța dudului au redus încărcătura virală și efectele citopatogene (CPE), prezentând o activitate antivirală maximă asupra coronavirusului uman”.

Concluzia studiului, pe care îl puteți lectura chiar pe site-ul OMS a fost următoarea: ”Analiza activităților antivirale ale Morus spp (n.r. – dud) oferă aplicații promițătoare în strategiile antivirale”, cu o referire directă la ameliorarea simptomelor SARS – Cov2, covid.

Un supliment alimentar bazat pe extract de dud este acum disponibil și pe piața de profil din Prahova. El este produs de compania Carpatica Plant Extract din Prahova sub denumirea AS-VIRAPLANT.

Produsul este dezvoltat și recomandat de o echipă condusă de medicul Alin Scarlat și are la bază cercetări ale proprietăților plantei, derulate pe durata mai multor decenii.
Detalii despre proprietățile acestuia puteți obține accesând link-ul următor: https://carpatica-plant.ro/magazin/index.php?route=common/home.

Articolul Un antiviral bazat pe o plantă recomandată de OMS pentru ameliorarea simptomelor covid este produs în Prahova apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns