Un absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina, aflat în timpul liber, a salvat viața unui bărbat rănit într-un accident rutier

un-absolvent-al-scolii-de-politie-de-la-campina,-aflat-in-timpul-liber,-a-salvat-viata-unui-barbat-ranit-intr-un-accident-rutier

Prezența de spirit a unui fost absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina, în prezent șef de post într-o comună din Galați, a salvat viața unui bărbat rănit într-un accident rutier.

La scurt timp de la producerea evenimentului, mașina acestuia s-a făcut scrum.

Evenimentul a fost relatat pe pagina de facebook a Poliției Române

„Ionuț era în timpul liber și se deplasa cu mașina personală, chiar în spatele autoturismului din fotografia prezentată, înainte să ajungă în acest fel.

Ce s-a întâmplat de fapt❓

Cel care conducea mașina cu pricina a părăsit partea carosabilă, a acroșat un copac ornamental și s-a oprit în câmp.

Ionuț a mers imediat la autoturismul avariat și împreună cu persoanele din jur l-au scos pe șoferul care își pierduse cunoștința.

La scurt timp, mașina a luat foc, incendiul fiind stins de pompieri.

Ionuț Naidin 👮 este șef de post la Postul de poliție Vlădești, județul Galați și a absolvit Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr”, Câmpina.

Azi ai fost omul potrivit, la locul și timpul potrivit! 👏🏻👏🏻👏🏻

Articolul Un absolvent al Școlii de Poliție de la Câmpina, aflat în timpul liber, a salvat viața unui bărbat rănit într-un accident rutier apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns