Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

U.P.G. Ploieşti a luat decizia!Începe de luni!

upg.-ploiesti-a-luat-decizia!incepe-de-luni!

Ieri a avut loc ședința ordinară a senatului universitar din cadrul U.P.G. din Ploiești. Unul dintre punctele de pe ordinea de zi a fost propunerea venită din partea Consiliului de Administrație al U.P.G. din Ploiești de a se face trecerea activităților didactice din modul de desfașurare hibrid în on line, pentru o perioadă de două saptămâni, începând de luni 2.11.2020.

    Argumentul care a stat la baza acestei propuneri este de natură preventivă datorită evoluției epidemiei de coronavirus în jud. Prahova, respectiv Municipiul Ploiești.

Încă de la începutul anului universitar, U.P.G. din Ploiești si-a luat un set de măsuri organizatorice în situația unor eventuale cazuri ale studenților caminiști infectați cu SARS Cov 2 pentru ca aceștia să poată fi izolați. Au fost amenajate 18 camere ale etajului 4 din Caminul 6, care din fericire nu au fost ocupate de niciun student până în prezent.

Vezi şi https://republikanews.ro/salvare-din-avalansa/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

Post-ul U.P.G. Ploieşti a luat decizia!Începe de luni! apare prima dată în republikaNEWS.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns