Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Turiști rătăciți în drum spre Cota 1400. A fost nevoie de intervenția jandarmilor – VIDEO

turisti-rataciti-in-drum-spre-cota-1400.-a-fost-nevoie-de-interventia-jandarmilor-–-video

Patru turiști, dintre care doi erau copii, au avut nevoie de ajutorul jandarmilor din Sinaia pentru a ajunge la Cota 1400, după ce s-au rătăcit din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Comunicatul IJJ Prahova:

In data de 25.10.2020, în jurul orei 18:30, în urma unui apel primit pe telefoanele directe ale I.J.J. Prahova, jandarmii montani din Sinaia, au intervenit pentru acordarea de asistență unui grup de 4 persoane (2 adulți și 2 copii), care din cauza condițiilor meteo nefavorabile nu au mai reușit să găsească traseul corect pentru a ajunge la Cota 1400 unde aveau parcată mașina.

Cei în cauza au fost recuperați din zona Cabanei Valea Soarelui și transportați până în localitatea Sinaia. Persoanele salvate nu au necesitat îngrijiri medicale.

Recomandăm turiștilor următoarele: să țină cont de atenționările meteo, să fie echipați corespunzător și de asemenea, dacă se află în dificultate să solicite sprijin apelând numărul unic de urgențe 112.

VIDEO

 

Articolul Turiști rătăciți în drum spre Cota 1400. A fost nevoie de intervenția jandarmilor – VIDEO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns