Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Trei minori au fost prinși după ce au furat biciclete în Ploiești. Cum le-au atras atenția jandarmilor. FOTO

trei-minori-au-fost-prinsi-dupa-ce-au-furat-biciclete-in-ploiesti-cum-le-au-atras-atentia-jandarmilor.-foto

Trei copii, cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani, au fost prinși de jandarmi la scurt timp după ce au furat mai multe biciclete din Ploiești.

Comunicatul IJJ Prahova

În data de 24.10.2020, în jurul orelor 05.10, un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, a observat trei copii în vărstă de 14 ani, 13 ani şi respectiv de 15 ani, care se deplasau pe str. Stadionului din Municipiul Ploieşti având asupra lor trei biciclete şi care la vederea jandarmilor au fugit.

Tinerii nu au ajuns prea departe fiind prinşi în scurt timp in zona parcului UCECOM.

În urma verificărilor s-a stabilit că cei trei minori au sustras bunurile din doua imobile situate în Ploieşti cu intenţia de a le vinde, dar planurile le-au fost date peste cap de jandarmii prahoveni.

Ei vor suporta rigorile legii, în cauză fiind întocmit act de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de organele de poliţie.

Articolul Trei minori au fost prinși după ce au furat biciclete în Ploiești. Cum le-au atras atenția jandarmilor. FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns