Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Trei cazuri covid la Judecătoria Ploiești. ”Restul lucrăm ca și când nu s-a întâmplat nimic!”

trei-cazuri-covid-la-judecatoria-ploiesti.-”restul-lucram-ca-si-cand-nu-s-a-intamplat-nimic!”

Trei judecători de la Judecătoria Ploiești au fost confirmați pozitivi la testul de coronavirus.

Deși au avut numeroși contacți direcți la locul de muncă, aceștia nu au fost testați, iar instituția a continuat să-și desfășoare activitatea.

”Noi venim la muncă și lucrăm ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic!” a fost mesajul unui angajat al Judecătoriei, îngrijorat de această situație.

Într-un comunicat publicat de  Sindicatul „Dicasterial” al angajaților din Justiție se arată că ”Organizația a sesizat în nenumărate rânduri problemele privind condițiile în care își desfășoară activitatea personalul din Justiție, stadiul multor instanțe și parchete în care nu se respecta norme minime privind sănătatea și securitatea în muncă, iar apoi, mușamalizările care se fac de către DSP-uri privind declanșarea anchetelor epidemiologice, dar nu au prezentat asa de mare interes pentru opinia publică”.

Sindicaliștii dezvăluie și faptul că prima victimă din rândul personalului din sistemul judiciar este o grefieră de la Tribunalul Bacău, în vârstă de numai 48 ani, mamă a unui copil de 14 ani.

”Vinovat de moartea colegei noastre este chiar guvernul acestei țări și instituțiile politizate cu un management fără nicio performanță, guvern care se dovedește ineficient și incapabil să identifice cele mai bune soluții pentru a preîntâmpina astfel de tragedii” este mesajul sindicaliștilor.

Articolul Trei cazuri covid la Judecătoria Ploiești. ”Restul lucrăm ca și când nu s-a întâmplat nimic!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns