Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Trei abonamente pe un an pot fi câștigate la Titan Academy, cu ocazia aniversării a trei ani ai clubului de fiteness și forță din Ploiești

trei-abonamente-pe-un-an-pot-fi-castigate-la-titan-academy,-cu-ocazia-aniversarii-a-trei-ani-ai-clubului-de-fiteness-si-forta-din-ploiesti

Pe 16 noiembrie, Titan Academy va aniversa 3 ani de când a reușit să-și impună numele pe piața de profil din Prahova, ridicând standardele în lumea practicanților de fitness și culturism.

Situat în Galeriile Comerciale Winmarkt, din centrul Ploieștiului, clubul Titan Academy s-a lansat pe baza unui concept care avea să se dovedească a fi unul de succes: rezultatul se obține prin muncă, însă de noi depinde în ce condiții.

Așa se face că dotările au fost de ultimă generație, însă ”piesa de rezistență” a fost echipa. Un grup de traineri profesiomiști, medici și nutriționiști au pus umărul la ceea ce înseamnă astăzi Titan Academy.

Irina Oprea, manager Titan Academy: ”Am avut emoții la început. Proiectul nostru, inspirat din rețetele de succes de afară, risca să nu se poată adapta specificului pieței de la noi. Și asta nu pentru că suntem deficitari la capitolul educație, ci pentru că la noi a apărut mai târziu ”fenomenul”.

Săli de fitness sunt de mulți ani pe piață, însă puține au făcut ceea ce trebuia cu adevărat: să promoveze sănătatea prin mișcare. Multe s-au rezumat la a se dota cu echipamente, mulțumindu-se să lase clienții să facă ceea ce cred. Altele, cum din păcate continuă să se întâmple, au pus accent doar pe componenta de creștere a masei musculare.

Din fericire sunt și săli în care se face ceea ce trebuie, iar asta ne bucură. Este bine și din punct de vedere concurențial, dar mai ales este în beneficiul clienților.

Au fost trei ani dificili, dar frumoși, în care fiecare zi a fost o provocare pentru a crește din toate punctele de vedere. Colegii mei, în paralel cu activitățile zilnice de la sală, au câștigat numeroase trofee la competiții de profil. Cu adevărat fericiți am fost când și clienții au făcut astfel de pași.”

La Titan Academy nu contează în ce stadiu fizic ai ajuns. Ești tratat cu respectul și atenția cuvenite, pentru că nu este important de unde ai pornit, ci unde vrei să ajungi. Așa se face că în sală întâlnești atât categoriile profesionale care au nevoie permanentă de prăgătire fizică, dar și pe cei care știu că mișcarea înseamnă sănătate, că important nu este neapărat cum arăți, ci cum îți îngrijești corpul.

Irina Oprea: ”Pentru că am primit atât de multă încredere din partea clienților, este de datoria noastră să întoarcem către public din ceea ce avem și putem. Așa a apărut proiectul ”Bootcamp Junior”, o clasă de grup unde copiii clinților noștri sunt antrenați gratuit. De ei se ocupă Răzvan Ochea, unul dintre campionii noștri. Au învățat ceea ce școala nu prea mai oferă… sănătatea prin mișcare. Fiecare joc înseamnă un exercițiu fizic, parent facil, dar extrem de important pentru o dezvoltare armonioasă.”

De cei mari se ocupă Valentin Mihăilă, Florin Duțu, Marian Frunzeanu, Leonard Chelboiu, Mihai Nicolae, ca să îi enumăr doar pe cei mai vechi dintre ei. De curând, chiar dacă am trecut prin clipe extrem de grele, echipa noastră s-a mărit, amintindu-i aici pe Alex și Laurențiu.

Și pentru că tot am amintit de aceste clipe grele, pandemia din 2020 a fost și este o adevărată provocare pentru noi. Sala a fost închisă în perioada stării de urgență, chiar dacă niciodată nu s-a dovedit științific că ar fi un posibil focar de răspândire a virusului. Luasem oricum toate măsurile impuse de autorități, dar mai ales atent gestionate de medicii din anturajul echipei noastre. Și iată, la câteva luni de la redeschidere, putem spune că nu am avut nici cea mai mică problemă. Suntem extrem de atenți și foarte bine pregătiți pentru această perioadă și sperăm să nu mai trecem prin ceea ce am trecut în primăvară. Lucrăm țncă în condiții speciale, cu restricțiile impuse, cu distanțarea necesară, dar reușim să compensăm prin implicare. Chiar dacă au fost reticenți la început, clienții au observat aceste preocupări și și-au recăpătat încrederea, revenind la antrenamentele zilnice. Le mulțumim!”

Și pentru că încrederea merită și trebuie răsplătită, Titan Academy marchează aniversarea celor trei ani de existență cu un cadou de excepție pentru clienții care încheie orice tip de abonament până pe 15 noiembrie: vor fi oferite trei abonamente pe câte un an. Tragerea la sorți va fi pe 16 noiemnrie, chiar în ziua aniversării, putând fi urmărită în direct pe pagina de facebook a sălii și pe siteul www.titanacademy.ro.

Articolul Trei abonamente pe un an pot fi câștigate la Titan Academy, cu ocazia aniversării a trei ani ai clubului de fiteness și forță din Ploiești apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns