Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Tânărul în vârstă de 21 de ani, implicat în accidentul de pe DN1A, a decedat

tanarul-in-varsta-de-21-de-ani,-implicat-in-accidentul-de-pe-dn1a,-a-decedat

Tragedie în Prahova. Un tânăr în vârstă de 21 de ani și o tânără în vârstă de 18 ani și-au pierdut viața în accidentul cumplit de pe DN1A, de la Zalhanaua, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR.

Inițial, echipajele medicale care au ajuns la fața locului au constatat decesul tinerei în vârstă de 18 ani. Victima era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești.

Șoferul autoturismului, tânărul în vârstă de 21 de ani, a fost transportat în comă, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Acesta prezenta un traumatism cranio-cerebral grav și un traumatism toracic. Din cauza traumatismelor grave, tânărul a decedat.

Citește și: Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN1A, de la Zalhanaua. O tânără în vârstă de 18 ani a decedat – UPDATE

Citește și: Tânăra care a murit în accidentul de pe DN1A, de la Zalhanaua, era elevă la Colegiul Național Mihai Viteazul

La scurt timp, pe rețelele de socializare au apărut primele mesaje de condoleanțe.

„Ai fost pentru mine ca un frate! Ne-am avut bine dintotdeauna (…)”, a scris unul dintre foștii colegi de școală ai tânărului.

„E greu, foarte greu, când două suflete bune te părăsesc. Dumnezeu să vă ierte!”, este un alt mesaj postat pe rețelele de socializare.

 

Articolul Tânărul în vârstă de 21 de ani, implicat în accidentul de pe DN1A, a decedat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns