Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Tânărul care și-a ucis iubita cunoscută pe Facebook a spus că și-a ieșit din minți după ce a aflat că aceasta are doi copii

tanarul-care-si-a-ucis-iubita-cunoscuta-pe-facebook-a-spus-ca-si-a-iesit-din-minti-dupa-ce-a-aflat-ca-aceasta-are-doi-copii

Cristian Anton, prahoveanul de 25 de ani arestat pentru omor, le-a declarat poliţiştilor că şi-a ucis iubita pentru că îi ascunsese că a mai fost căsătorită și că are doi copii. După ce a sugrumat-o pe femeie, tânărul a mai lovit-o cu pumnul, să se asigure că nu are nicio reacție, scrie în referatul de arestare preventivă. Trupul femeii a zăcut într-o râpă timp de mai multe zile, până când a fost găsit de autorități.

Ies la iveală detalii îngrozitoare despre crima care a zguduit mica localitate Cosminele din județul Prahova și a cărei victimă a fost o femeie de 35 de ani, Florentina, sugrumată chiar de iubitul pe care îl cunoscuse în urmă cu câteva luni pe Facebook. 

Bărbatul a sugrumat-o, după care i-a mai dat un pumn, să se asigure că a murit, apoi i-a aruncat trupul într-o râpă. 

Crima a avut loc în seara zilei de 25 septembrie, iar trupul femeii a fost găsit pe 4 octombrie, după mai multe zile în care apropiații Florentinei au încercat să dea de urma ei. 

În fața anchetatorilor, Cristian Anton a povestit că a cunoscut-o pe femeie pe Facebook, în luna august. Cei doi și-au petrecut o lună împreună, au mers în vacanță la mare și la munte și se mutaseră în aceeași casă.

În seara crimei, Cristian aflase că Florinela a fost căsătorită, dar și că are doi copii din relații anterioare. Au început să se certe, iar în drum spre casa în care locuiau a lovit-o cu pumnul de mai multe ori. 

„I-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o. A susţinut însă că i-a aplicat un pumn şi după ce victima a căzut pentru a vedea dacă mai are vreo reacţie”, scrie în referatul de arestare preventivă. 

Tânărul a părăsit apoi locul faptei și nu a anunțat autoritățile sau alte persoane. Câteva zile mai târziu, șefa Florentinei a început se îngrijoreze de femeia lipsește. Știa că angajata ei avea o relație tensionată cu iubitul, deoarece observase de mai multe ori că are vânătăi. 

Înainte să anunțe poliția, femeia l-a contactat pe Cristian pe Facebook și sa prefăcut că e interesată de o relație cu el. A aflat astfel unde locuiește și s-a dus să-i ceară socoteală, crezând că o ține sechestrată pe Florentina. Nu a reușit să obțină nimic de la bărbat, dar apoi a anunțat polițiștii. 

Audiat de poliţişti, bărbatul a minţit într-o primă fază că ştie ceva despre iubita lui, dar în cele din urmă a recunoscut fapta şi a condus echipa de criminalişti în locul unde o ucisese pe femeie.

”În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru”, scrie în documentul citat. Cadavrul femeii zăcuse într-o râpă timp de zece zile, fiind devorat de animale sălbatice. 

Anton a fost arestat preventiv pe 6 octombrie şi se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Poliţiei Prahova. Acesta nu a contestat până acum măsura arestului preventiv.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns