Tânărul care și-a decapitat iubita anul trecut și-a primit sentința. Suma pe care o are de plătit drept despăgubiri e foarte mică

tanarul-care-si-a-decapitat-iubita-anul-trecut-si-a-primit-sentinta.-suma-pe-care-o-are-de-platit-drept-despagubiri-e-foarte-mica

Un tânăr de 21 de ani din Câmpina, județul Prahova, Laurențiu M., care și-a ucis anul trecut cu bestialitate iubita de doar 17 ani, a fost condamnat la zece ani de închisoare, potrivit unei decizii a Tribunalului Ploiești. Criminalul va trebui să plătească și daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Tribunalul Prahova s-a pronunțat joi în dosarul de omor în care Laurențiu Marin a fost acuzat pentru că și-a înjunghiat mortal iubita de doar 17 ani, relatează publicația Ziarul Incomod. Judecătorii au decis ca bărbatul să stea la închisoare zece ani, însă decizia nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Ploiești.

Evenimentul cumplit a avut loc la sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, într-un cartier rău famat din comuna Șotrile. Cadavrul tinerei a fost descoperit în casa iubitului său.

Ambulanțierii au fost șocați de câte răni avea tânăra pe față. Fusese aproape decapitată cu un topor.

Nu era primul incident dintre cei doi. Bărbatul a mai vrut să-și omoare o dată iubita în primăvara aceluiași an. Atunci a înjunghiat-o, dar fata a supraviețuit. Tânărul a primit doar ordin de restricție atunci.

foto: ziarul Incomod

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns