Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Tânără din Gura Vitioarei, dată dispărută de concubin. Apelul Poliției

tanara-din-gura-vitioarei,-data-disparuta-de-concubin.-apelul-politiei

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Gura Vitioarei, cu privire la faptul că la data de 18 octombrie, în jurul orei 14.45, concubina sa, în vârstă de 24 de ani a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Tânăra, Amalia – Elena Verzea, are înălțime 1,60 m, greutate 50 kg, constituție astenică, față rotundă, păr lung vopsit șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

„La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză cu mânecă lungă de culoare galben muștar, geacă de culoare maro deschis, pantaloni de culoare neagră cu o dungă albă pe margine, iar în picioare era încălțată cu adidași”, a precizat IJP Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul Tânără din Gura Vitioarei, dată dispărută de concubin. Apelul Poliției apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns