Warning: foreach() argument must be of type array|object, string given in /home2/stiriprahovene/public_html/wp-content/themes/barta/inc/modules/rt-post-ticker.php on line 24

Suporterii Petrolului, furioși după înfrângerea cu U Craiova: „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele!”

suporterii-petrolului,-furiosi-dupa-infrangerea-cu-u-craiova:-„de-mai-stati-un-an-in-b,-va-rupem-picioarele!”

Înfrângerea Petrolului, 0-1 cu U Craiova, pe stadionul Ilie Oană, i-a determinat pe suporterii lupilor galbeni să reacționeze.

Ei le-au cerut socoteală atât jucătorilor, cât și antrenorului Moldovan, chiar la stadion, după meciul pierdut cu echipa lui Mititelu.

Potrivit gsp.ro, suporterii au trecut la amenințări, scandând „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele” și „Peluza noastră nu tolereză mercenarii”.

Citește și Petrolul Ploiești, o nouă înfrângere ”acasă”: 0-1 cu U Craiova

După discuția cu suporterii, Viorel Moldovan a declarat pentru sursa citată:

”Și eu sunt supărat, poate mai supărat decât ei. Nu am reușit să înscriem din ocaziile pe care le-am avut, nici din penalty, este frustrant. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm cu Slatina. Din punctul meu de vedere nu este nimic pierdut.

Suporterii sunt supărați, îi înțeleg. Îmi pare rău, asta este situația în momentul de față, dar nu sunt panicat. Sunt lucid, echilibrat, nu poți construi o echipă într-un timp relativ scurt. Știu că la Petrolul nu există răbdare, dar sunt conștient că vom reacționa”.

sursa foto: gsp.ro

Articolul Suporterii Petrolului, furioși după înfrângerea cu U Craiova: „De mai stați un an în B, vă rupem picioarele!” apare prima dată în Observatorul Prahovean.

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns